Mini Cupcakes Mascarpone cu glazură de căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Mini Cupcakes Mascarpone cu glazură de căpșuni. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, apă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Cupcakes Mascarpone cu glazură de căpșuni, Tartă cu Mascarpone de căpșuni cu glazură de Port, și Mini Cupcakes de turtă dulce cu glazură de Mascarpone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați mini-cutiile cu garnituri de hârtie.
Într-un castron mare combinați brânza mascarpone, albușurile de ou și uleiul vegetal. Folosind un mixer de mână, bateți ingredientele până când sunt combinate și cremoase.
Adăugați amestecul de tort și apă și amestecați până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Umpleți cupele mini chiar sub jantă și coaceți până la puf și auriu, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească ușor în cositor, apoi transferați cupcakes-urile într-un suport de sârmă.
Între timp, curățați căpșunile într-un blender sau un mic robot de bucătărie.
Așezați zahărul pudră într-un castron mediu.
Se toarnă piureul de căpșuni și se amestecă până se omogenizează. Acoperiți cupcakes-urile răcite cu glazura de căpșuni.
Lăsați cupcakes-urile să stea câteva minute pentru ca glazura să se întărească, apoi serviți.