Mini Cheesecakes Triple Berry Fără Gluten
Această rețetă face 12 porții cu 163 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fructe de pădure, zahăr, cereale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mini Cheesecakes Cu Vârtej De Afine Fără Gluten, Mini Cheesecakes cu ciocolată albă {fără Gluten + cu conținut scăzut de grăsimi}, și Mini Cheesecakes Cu Vârtej De Afine Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 buc. Aliniați 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu căni de copt din hârtie.
În castron mediu, amestecați ingredientele crustei. Apăsați aproximativ 1 lingură de amestec de crustă în partea de jos a fiecărei căni de briose căptușite.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați 1/3 cană de zahăr și oul. Bateți la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați iaurt și amidon de porumb. Bateți la viteză mică până se omogenizează. Puneți aproximativ 3 linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile sunt ferme și centrul este jiggly. Opriți cuptorul; se răcește în cuptor 30 de minute cu ușa închisă.
Scoateți din cuptor în raftul de răcire; se răcește la temperatura camerei 30 de minute. Capac; frigider cel puțin 3 ore.
Scoateți din cratițele pentru briose.
Top cheesecakes cu fructe proaspete. Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topesc și se omogenizează.