Mini burgeri caramelizați cu ceapă și brânză albastră

Caramelizat ceapa-și-albastru Brânză mini burgeri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână sol, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Burgeri sufocați într-un sos caramelizat de ceapă, ciuperci și brânză albastră, Burgeri de pui cu șalotă caramelizată și brânză albastră, și Brânză albastră și Scones de ceapă caramelizate.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți ceapa cu spray de gătit. Gatiti 15 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie si se rumeneste.
Scoateți tigaia de pe foc. Se toacă fin 1/4 cană de ceapă și se pune într-un castron mediu, rezervând ceapa rămasă în tigaie.
Adăugați sare, piper și carne de vită în ceapa caramelizată în castron; se amestecă bine. Împărțiți amestecul de carne de vită în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Așezați chiftelele pe tigaia pentru grătar. Grătar 3 minute pe fiecare parte, până când un termometru înregistrează 160 sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați maioneza și brânza albastră într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Întindeți amestecul de brânză albastră uniform pe jumătățile de jos ale chiflelor.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă uniform cu rucola, felii de roșii și ceapa caramelizată rămasă; acoperiți cu blaturi de COC.