Mini burgeri caramelizați cu ceapă și brânză albastră

Mini burgeri caramelizați cu ceapă și brânză albastră
Caramelizat ceapa-și-albastru Brânză mini burgeri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână sol, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Burgeri sufocați într-un sos caramelizat de ceapă, ciuperci și brânză albastră, Burgeri de pui cu șalotă caramelizată și brânză albastră, și Brânză albastră și Scones de ceapă caramelizate.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți ceapa cu spray de gătit. Gatiti 15 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți tigaia de pe foc. Se toacă fin 1/4 cană de ceapă și se pune într-un castron mediu, rezervând ceapa rămasă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați sare, piper și carne de vită în ceapa caramelizată în castron; se amestecă bine. Împărțiți amestecul de carne de vită în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Așezați chiftelele pe tigaia pentru grătar. Grătar 3 minute pe fiecare parte, până când un termometru înregistrează 160 sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați maioneza și brânza albastră într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Întindeți amestecul de brânză albastră uniform pe jumătățile de jos ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă uniform cu rucola, felii de roșii și ceapa caramelizată rămasă; acoperiți cu blaturi de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista