Minge De Brânză

Minge De Brânză
Cheese Ball ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, sos de piper, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Brânză Albastră Și Minge De Brânză De Rozmarin, Minge De Brânză I, și Minge De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți brânzeturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ceapa, sosul Worcestershire, praful de usturoi și sosul de ardei iute; se amestecă bine. Formați-vă într-o bilă și rotiți-o în șuncă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Serviți cu legume sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista