Miere sărată și coajă de ciocolată

Miere sărată și coajă de ciocolată
Mierea sărată și coaja de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 423 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, alune prăjite, sare de mare fulgioasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Migdale De Ciocolată Sărată, Coajă De Ciocolată Cu Fructe Și Nuci Sărate De Mare, și Coaja De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Folosind mâinile, sfărâmați grosolan biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Prăjiți la cuptor până se rumenesc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați biscuiții să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
3
Între timp, încălziți zahărul, mierea și untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când untul este topit. Se potrivește cratița cu termometrul și se gătește, șoptind frecvent, până când termometrul înregistrează 300 km f, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu (amestecul va bule puternic). Se toarnă rapid amestecul peste biscuiți, răspândindu-se pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pentru LegarePentru Legare
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Stropiți ciocolata peste biscuiții răciți; acoperiți imediat cu cireșe, boabe de cafea, alune și niburi de cacao și presărați sare. Se răcește până se întărește ciocolata, cel puțin 10 minute. Rupeți scoarța în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
CiocolataCiocolata
AluneAlune
CireșeCireșe
Pentru LegarePentru Legare
ScoarțăScoarță
SareSare
7
Faceți înainte: scoarța poate fi făcută cu 3 zile înainte. Înfășurați bine și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
FolieFolie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista