Mierea sărată și coaja de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 423 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, alune prăjite, sare de mare fulgioasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Migdale De Ciocolată Sărată, Coajă De Ciocolată Cu Fructe Și Nuci Sărate De Mare, și Coaja De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Folosind mâinile, sfărâmați grosolan biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Prăjiți la cuptor până se rumenesc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați biscuiții să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
3
Între timp, încălziți zahărul, mierea și untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când untul este topit. Se potrivește cratița cu termometrul și se gătește, șoptind frecvent, până când termometrul înregistrează 300 km f, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu (amestecul va bule puternic). Se toarnă rapid amestecul peste biscuiți, răspândindu-se pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pentru Legare
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Stropiți ciocolata peste biscuiții răciți; acoperiți imediat cu cireșe, boabe de cafea, alune și niburi de cacao și presărați sare. Se răcește până se întărește ciocolata, cel puțin 10 minute. Rupeți scoarța în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea
Penițe De Cacao
Ciocolata
Alune
Cireșe
Pentru Legare
Scoarță
Sare
7
Faceți înainte: scoarța poate fi făcută cu 3 zile înainte. Înfășurați bine și păstrați la rece.