Miere De Albine Tort

Miere De Albine Tort
Miere de albine tort necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Acest desert are 666 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, bicarbonatul de sodiu, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Miere Bundt Tort cu miere Pecan Caramel, și Tort Dome de ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tot ce aveți nevoie din frigider, astfel încât toate ingredientele să poată ajunge la temperatura camerei și, în timp ce se întâmplă acest lucru, topiți ciocolata din partea de tort a listei de ingrediente într-un bol de dimensiuni bune, fie în cuptorul cu microunde, fie suspendat peste o tigaie cu apă fierbinte. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, iar untul și aliniați o formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Bateți împreună zahărul și untul moale până când este aerisit și cremos, apoi adăugați mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați 1 din ouă, bătându-l cu o lingură de făină, apoi celălalt ou cu o altă lingură de făină. Îndoiți ciocolata topită, apoi restul de făină și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Adăugați cacao împins printr-un filtru de ceai pentru a vă asigura că nu aveți bulgări și, în cele din urmă, bateți în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Se amestecă totul bine pentru a face un aluat neted și se toarnă în cositorul pregătit. Gătiti până la 1 1/2 ore, deși verificați tortul după 45 de minute și dacă se întunecă prea mult, acoperiți ușor blatul cu folie de aluminiu și continuați să verificați la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Lăsați tortul să se răcească complet în cositor pe un suport.
8
Pentru a face glazura, aduceți apa și mierea la fiert într-o cratiță, apoi opriți focul și adăugați ciocolata tocată mărunt, învârtind-o pentru a se topi în lichidul fierbinte. Lăsați-l timp de câteva minute, apoi amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Adăugați zahărul printr-o sită și bateți din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Alegeți farfuria sau suportul și tăiați 4 benzi de hârtie de copt și formați un contur pătrat pe farfurie. Acest lucru se face astfel încât atunci când așezați tortul și îl înghețați, glazura nu se va epuiza pe toată farfuria. Desfaceți cositorul și puneți tortul răcit bine pe placa pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
11
Turnați glazura peste tortul rece de albine; s-ar putea dribla puțin pe margini, dar nu vă faceți griji prea mult despre asta. Glazura rămâne lipicioasă pentru vârste (aceasta este ceea ce îi conferă minunatul său gust de topire), astfel încât gheața la timp pentru ca glazura să se întărească puțin, să zicem cu cel puțin o oră înainte de a dori să o serviți. Păstrați tigaia cu glazură (nu o spălați), deoarece veți avea nevoie de ea pentru a face dungile pe albine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Împărțiți marțipanul în 6 bucăți uniforme și formați-le în corpuri de albine grase, asemănătoare cârnaților, ușor conice la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
13
Folosind o frigăruie de lemn, vopsiți dungi cu glazura lipicioasă de miere rămasă în tigaie din glazura tortului. Aproximativ 3 dungi arată cel mai bine, apoi atașați foarte atent migdalele fulgi într-un unghi pentru a face aripile albinelor, 2 pe fiecare. S-ar putea să se prăbușească în timp ce le săpați în corpurile de marțipan, așa că aveți niște rezervă. Mi-e teamă să recunosc, îmi place, de asemenea, să le dau ochi prin scufundarea punctului frigarui în glazură și de acolo pe albine: arată mai adorabili cu o expresie, ceea ce este cumva ceea ce le dau ochii, dar atunci aici intervine efectul Disney. Dacă este necesară o demnitate mai imperială, renunțați la punctele ochilor și prezentați-le ca pe tortul dvs. de ciocolată napoleoniană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
MarțipanMarțipan
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista