Miel în sos de aluniță roșie
Mielul în sos de aluniță roșie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.25 pe portie. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei pasilla, usturoi, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Miel În Sos De Aluniță Roșie, Raft de aluniță de miel cu o căpșună, sos Balsamic, și Quesadillas De Filet De Miel Frecat De Alunițe.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Condimentați mielul pe toate părțile liberal cu sare și piper, apoi căutați în tigaie până se formează o crustă maro pe toate părțile.
Așezați mielul rumenit într-o bucată de folie de aluminiu rezistentă și turnați peste sos de alunițe. Sigilați bine, astfel încât să nu scape aer și sosul să nu se scurgă. (Folia dublă este o idee bună.)
Coaceți la 325 grade F timp de 3-4 ore, până când mielul este fraged și cade din os.Sos De Alunițe
Servește 42 ardei chipotle, uscat2 ardei pasilla, prăjit8 roșii prune, prăjit3 căței de usturoi, prăjit1 linguriță oregano1 linguriță scorțișoară1 lingură semințe de susan1 / 2 linguriță piper2 linguri ulei de canola1 1/2 uncii ciocolată Mexicană1 / 2 linguriță sare8 uncii sos de roșii
Înmuiați ardeii chipotle în apă fierbinte până se înmoaie.
Îndepărtați semințele și tulpina. Puree chipotles, ardei prăjiți, roșii și usturoi până se omogenizează și se lasă deoparte. Toast oregano, scorțișoară, semințe de susan și piper până la parfum. Într-o cratiță, încălziți uleiul de canola, apoi adăugați legume piure, condimente, ciocolată, sare și sos de roșii.
Se încălzește până se topește ciocolata și apoi se continuă să fiarbă, acoperită, timp de 15 minute, amestecând frecvent. Dacă sosul este prea gros, adăugați apă la subțire, după cum este necesar.