Miel mongol crocant
Mielul mongol crocant necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 247 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, ghimbir de mărimea degetului mare, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete De Miel Mongole, Caserola De Miel Mongolă Cu Cuscus, și Miel mongol prăjit cu chimen.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți mielul într-o caserolă cu capac.
Adăugați ingredientele rămase plus suficientă apă pentru a acoperi. Gatiti cu capacul timp de 3 ore pana cand carnea este frageda si oasele se scot usor. Se lasă să se răcească încă acoperit în lichidul de gătit cu capacul pus. Puteți face acest lucru cu 1-2 zile înainte și lăsați mielul să se răcească complet la frigider. Acest lucru va face următorul pas mai ușor.
Când este rece, ridicați mielul din lichid și transferați-l într-o tavă de copt. Grăsime degresată din sos. Rezervați jumătate din sos pentru tăiței (în secțiunea' încercați', mai jos) și bulați restul, încă în tigaie, până când sunt groase și siropoase.
Se toarnă într-un castron mic de servire.
Încălziți grătarul la mediu și grătați mielul până când este crocant și fierbinte, dar nu prea întunecat.
Tăiați mielul, aruncând cea mai mare parte a grăsimii și a tuturor oaselor, dar păstrați pielea frumoasă și crocantă. Puteți tăia mai întâi pielea și o puteți lăsa într-un cuptor fierbinte în timp ce mărunțiți restul de carne. Pentru a servi, luați totul la masă și mâncați mielul înfășurat în frunzele de salată cu castravetele, ceapa de primăvară și sosul, plus tăiței pe lateral.