Miel mongol crocant

Miel mongol crocant
Mielul mongol crocant necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 247 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, ghimbir de mărimea degetului mare, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete De Miel Mongole, Caserola De Miel Mongolă Cu Cuscus, și Miel mongol prăjit cu chimen.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți mielul într-o caserolă cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Adăugați ingredientele rămase plus suficientă apă pentru a acoperi. Gatiti cu capacul timp de 3 ore pana cand carnea este frageda si oasele se scot usor. Se lasă să se răcească încă acoperit în lichidul de gătit cu capacul pus. Puteți face acest lucru cu 1-2 zile înainte și lăsați mielul să se răcească complet la frigider. Acest lucru va face următorul pas mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când este rece, ridicați mielul din lichid și transferați-l într-o tavă de copt. Grăsime degresată din sos. Rezervați jumătate din sos pentru tăiței (în secțiunea' încercați', mai jos) și bulați restul, încă în tigaie, până când sunt groase și siropoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă într-un castron mic de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți grătarul la mediu și grătați mielul până când este crocant și fierbinte, dar nu prea întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Tăiați mielul, aruncând cea mai mare parte a grăsimii și a tuturor oaselor, dar păstrați pielea frumoasă și crocantă. Puteți tăia mai întâi pielea și o puteți lăsa într-un cuptor fierbinte în timp ce mărunțiți restul de carne. Pentru a servi, luați totul la masă și mâncați mielul înfășurat în frunzele de salată cu castravetele, ceapa de primăvară și sosul, plus tăiței pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista