Miel ars cu sos Balsamic
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Mielul ars cu sos Balsamic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 83 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cotlet de miel ars cu burniță balsamică de rozmarin, Somon ars cu sos Balsamic, și Filet Ars Cu Sos Balsamic Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați Cotletele de miel cu sare și piper.
Adăugați mielul în tigaie și gătiți 3 minute sau până se rumenesc. Întoarceți mielul și gătiți 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți mielul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ceapa tocată și usturoiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana se evapora lichidul. Se amestecă bulionul și oțetul balsamic; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la aproximativ 2/3 cana.