Midii cu usturoi și vin alb

Midii cu usturoi și vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu usturoi și vin alb. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 250 de calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, roșii, midii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Midii În Vin Alb Și Usturoi, Midii în vin alb și usturoi, și Midii aburite cu vin alb și usturoi.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista