Midii cu bulion de unt de șofran

Midii cu bulion de unt de șofran
Midii cu bulion de unt de șofran ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de midii, șobolani, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare includ Midii În Bulion De Șofran, Midii aburite în bulion de vin șofran, și Midii în șofran și bulion de vin alb.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
3
Adăugați midii, vinul, șofranul și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, după gust. Dă-i o agitare bună, acoperă oala și gătește până se deschid TOATE midiile, aproximativ 8 până la 10 minute. Aruncați orice midii care nu s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați într-un castron mare și serviți cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista