Micul Italia Deviled Ouă
Micul Italia Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de brânză parmezană, roșii uscate la soare, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile; puneți albii deoparte. Într-un castron mic, gălbenușurile de mash.
Adăugați maioneza, nucile, roșiile, brânza, usturoiul praf, sarea și piperul; se amestecă bine. Chestii în albușuri de ou. Se dă la frigider până la servire.
Chiar înainte de servire, garnisiți cu busuioc.