Mici tarte cu cremă de afine
Torturile cu cremă de afine durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 1275 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați unt, g punnets afine, alune albite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarte Cu Afine Și Cremă, Tarte Cu Cremă De Lămâie De Afine, și Tarte Cu Brânză Cremă De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Ungeți ușor două cutii de chifle cu 12 găuri (nu este nevoie dacă folosiți antiaderent). Bateți untul și zahărul împreună cu o lingură de lemn timp de un minut sau două până când sunt moi și cremoase.
Puneți o linguriță de amestec în fiecare formă de tartă.
Coaceți timp de aproximativ 10 minute până când sunt aurii și se ridică ușor pe părțile laterale ale fiecărei cutii. Se lasă să se răcească în cutii timp de aproximativ 5 minute sau până când amestecul este suficient de ferm pentru a fi îndepărtat, apoi se ușurează fiecare tartă din cutii cu un cuțit mic și se pune pe o foaie de hârtie de bucătărie, deoarece bazele sunt destul de untoase. (Cazurile de tartă pot fi făcute cu până la 1 zi înainte de această etapă și depozitate într-o cutie etanșă într-un loc răcoros.)
Pentru afine, puneți zahărul într-o tigaie mică cu 1 lingură de apă. Puneți la foc mic până când zahărul s-a dizolvat, apoi ridicați puțin focul și faceți bule ușor până când este siropos, doar aproximativ 30 de secunde. Scoateți căldura și vârful în afine. Amestecați ușor doar pentru a acoperi fructele de pădure în siropul pe care doriți să le păstrați întregi, apoi lăsați să se răcească.
Bateți mascarpone cu suficient lapte pentru a face un amestec moale cremos, cam ca frisca. Se amestecă ușor cașul de lămâie, astfel încât să se onduleze, arată frumos dacă nu este complet agitat. Acum ai de ales. Pentru un tratament de ceai: lingurați puțin din amestecul de mascarpone în fiecare cutie de tartă, apoi lingurați peste câteva afine siropoase. Pentru un desert frumos: lingurați jumătate din afinele siropoase într-un castron și puneți-le deoparte. Gatiti-le usor pe cele ramase in tigaie cateva minute doar pentru a sparge si inmuia fructele de padure vei obtine o multime de sucuri. Folosind o lingură de lemn, apăsați-le printr-o sită într-un castron pentru a face un sos. Mișto. Ripați o lingură de sos în amestecul de mascarpone, apoi lingurați puțin în fiecare cutie de tartă. Îngrămădiți deasupra afinele siropoase întregi. Faceți acest lucru cu cel mult o oră înainte mai puțin într-o zi caldă, pe măsură ce se înmoaie. Pentru fiecare porție, puneți 3 tarte în mijlocul unei farfurii și lingurați peste puțin sos.
Serviți restul de sos separat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "