Mic dejun într-un Biscuit
Micul dejun într-un Biscuit necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. O porție conține 274 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, lapte, scurtare și făină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun, Cupe De Biscuiți Pentru Micul Dejun, și Sandwich Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă laptele pentru a forma un aluat moale. Împărțiți în 12 porții.
Rulați fiecare într-un 6-in. cerc; apăsați pe fund și în sus pe părțile laterale ale cupelor de brioșe unse. Umpleți fiecare cu 2 linguri de cârnați și aproximativ 1 linguriță de brânză.
Se presară cu ceapă. Lingură aproximativ 2 lingurițe ou bătut peste fiecare.
Prindeți crusta împreună peste umplutură pentru a sigila; periați cu unt.
Se coace la 400 la 18-22 minute înainte de a se scoate din tigaie într-un suport de sârmă.
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.