Mic dejun într-un Biscuit

Mic dejun într-un Biscuit
Micul dejun într-un Biscuit necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. O porție conține 274 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, lapte, scurtare și făină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun, Cupe De Biscuiți Pentru Micul Dejun, și Sandwich Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă laptele pentru a forma un aluat moale. Împărțiți în 12 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Rulați fiecare într-un 6-in. cerc; apăsați pe fund și în sus pe părțile laterale ale cupelor de brioșe unse. Umpleți fiecare cu 2 linguri de cârnați și aproximativ 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Se presară cu ceapă. Lingură aproximativ 2 lingurițe ou bătut peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Prindeți crusta împreună peste umplutură pentru a sigila; periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Se coace la 400 la 18-22 minute înainte de a se scoate din tigaie într-un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista