Chipsuri De Cartofi Dulci Cu Parmezan Smokey
Smokey parmezan chipsuri de cartofi dulci este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Parmezan Usturoi Chipsuri De Cartofi Dulci La Cuptor, Supă De Cartofi Dulci Smokey, și Smokey Sufleu De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Curățați cartoful dulce cu un cojitor de legume și aruncați pielea. Continuați să utilizați peeler pentru a crea benzi subțiri de cartof dulce; transferați într-un castron mare.
Stropiți benzi cu ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi.
Se amestecă parmezanul, sarea kosher, piperul, boiaua și praful de usturoi în fâșii de cartofi dulci; aruncați pentru a acoperi uniform.
Întindeți uniform fâșiile de cartofi dulci acoperite pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chipsurile de cartofi dulci sunt crocante, 20 până la 25 de minute.