Mic Dejun Cotlet De Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc pentru micul dejun. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 386 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, salvie, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Mic dejun Torta (Sandwich de mic dejun Mexican cu ouă, carne de porc crocantă și fasole), și Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de apă fierbinte, oțetul, zahărul brun, 1/4 cană de sare, usturoiul, salvia și cayenne într-un bol mare, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă; lăsați să se răcească la temperatura camerei. Scufundați Cotletele de porc în saramură, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe parte (reduceți căldura, dacă este necesar).
Se transferă pe o farfurie și se repetă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și cotlet de porc; se transferă pe farfurie.
Presărați făina peste picăturile din tigaie și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când sunt ușor aurii, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați bulionul de pui și răzuiți orice bucăți rumenite; treceți la un tel și gătiți, amestecând, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Adăugați laptele, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și piper negru după gust și fierbeți 1 minut. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie împreună cu orice sucuri de pe farfurie și încălziți, aproximativ 2 minute.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.