Mini broască-în-găuri
Mini broasca-in-the-găuri nevoie de aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 155 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, crenguțe de rozmarin, pudră de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 558 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Găuri de gogoși de dovleac fără Gluten (alias mini briose), Toad-in-the-hole, și Broasca În Gaură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Copii scrisul cu caractere aldine este pentru tine. Adulți, restul e pentru tine.
Tăiați cârnații cu foarfece.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Dacă cârnații sunt legați, determinați-l pe copilul dvs. să folosească o foarfecă pentru a le tăia în cârnați singuri.
Așezați 2 cârnați în fiecare gaură a unei cutii de brioșe cu 12 găuri și parcurgeți toate matematica, ceea ce implică o masă de două ori, numărând în două etc.
Stropiți fiecare set de cârnați cu puțin ulei. Copiii de la aproximativ șapte în sus pot pune acum cositorul în cuptor timp de 20 de minute până când cârnații s-au rumenit, obținând un ADULT care să întoarcă cârnații la jumătatea drumului.
Sparge niște ouă. Peste un castron mic, puneți copilul să țină oul într-o mână, apoi atingeți-l cu un cuțit de tacâmuri până când se crăpa. Apoi puneți-i să pună cuțitul și să deschidă oul în vasul mic. Acum Puteți verifica dacă există bucăți de coajă înainte de a o răsturna într-un castron mai mare. Repetați cu toate ouăle, acest lucru ar trebui să le țină ocupate.
Faceți un aluat. Puneți copilul să măsoare 150 ml făină într-un ulcior de măsurare și vârful într-un castron cu pudra de muștar. Faceți o fântână în centru și bateți ouăle. Măsurați laptele.
Se toarnă laptele. Turnați treptat laptele în aluat obțineți copilul să bată bine între fiecare adăugare până când aveți un amestec care este consistența cremei duble. Sezon.
Se toarnă aluatul înapoi în ulcior.
Scoateți cârnații din cuptor și așezați-i pe o suprafață rezistentă la căldură. Foarte atent și asigurându-vă că nu ating cositorul fierbinte, puneți copilul să toarne aluatul peste cârnați și să arunce o crenguță de rozmarin în fiecare gaură. Doar copiii cu vârsta de șapte ani în sus să facă acest lucru. Un ADULT trebuie să le pună înapoi în cuptor.
Gatiti la cuptor. Lăsați aluatul să gătească timp de 15 minute netulburat. Dar dacă cuptorul dvs. are o ușă de sticlă transparentă, lăsați copiii să privească bătutul crescând.
Scoateți cositorul din cuptor. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se servește cu sos, piure și legume.