Mexican Turtle Ciocolata Nurca
Mexican Turtle ciocolata nurca este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 2 porții. O porție conține 540 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Mexican Turtle Ciocolata Nurca, Nurcă De Ciocolată, și Plăcintă Cu Broască Țestoasă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 boluri sau ramekine sigure pentru cuptor.
Topiți ciocolata și untul într-o cratiță grea la foc foarte mic, amestecând până se omogenizează.
Scoateți vasul de pe foc și răciți, amestecând ocazional, 5 minute.
Bateți gălbenușul de ou, sarea și scorțișoara măcinată până se combină. Bateți albușul de ou într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când deține vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând și continuați să bateți până când albul ține doar vârfuri rigide și lucioase.
Bateți aproximativ o pătrime de alb în amestecul de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albul rămas ușor, dar bine.
Împărțiți aluatul între boluri sau ramekine. Acoperiți fiecare bol cu pătrate mici de folie și sertizați bine folia în jurul jantei.
Așezați un vas de copt în cuptor și turnați apă fierbinte (cel mai ușor cu o ceașcă de ceai) în vas. Așezați cu grijă ramekins în vasul de copt. Asigurați-vă că folia este deasupra apei.
Coaceți până când budincile sunt setate, aproximativ 30 de minute. Deserturile vor fi ușor lipicioase la atingere.
Transferați bolurile într-un raft și budinci reci, neacoperite, aproximativ 1 oră. Chiar înainte de servire, desfaceți budincile în boluri de servire sau pe o farfurie. Mai întâi, desfaceți deserturile luând un cuțit și rulându-l de-a lungul marginii ramekinului. În al doilea rând, așezați ramekins într-un castron cu apă fierbinte timp de aproximativ 15 secunde. Întoarceți ramekin cu susul în jos și atingeți partea de jos. Completați fiecare porție de budincă cu 2 linguri de cajeta și 2 linguri de nuci pecan tocate care au fost prăjite.