Mexican Turtle ciocolata nurca este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 2 porții. O porție conține 540 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Mexican Turtle Ciocolata Nurca, Nurcă De Ciocolată, și Plăcintă Cu Broască Țestoasă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 boluri sau ramekine sigure pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți ciocolata și untul într-o cratiță grea la foc foarte mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți vasul de pe foc și răciți, amestecând ocazional, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți gălbenușul de ou, sarea și scorțișoara măcinată până se combină. Bateți albușul de ou într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când deține vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând și continuați să bateți până când albul ține doar vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți aproximativ o pătrime de alb în amestecul de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albul rămas ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Împărțiți aluatul între boluri sau ramekine. Acoperiți fiecare bol cu pătrate mici de folie și sertizați bine folia în jurul jantei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
7
Așezați un vas de copt în cuptor și turnați apă fierbinte (cel mai ușor cu o ceașcă de ceai) în vas. Așezați cu grijă ramekins în vasul de copt. Asigurați-vă că folia este deasupra apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți până când budincile sunt setate, aproximativ 30 de minute. Deserturile vor fi ușor lipicioase la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați bolurile într-un raft și budinci reci, neacoperite, aproximativ 1 oră. Chiar înainte de servire, desfaceți budincile în boluri de servire sau pe o farfurie. Mai întâi, desfaceți deserturile luând un cuțit și rulându-l de-a lungul marginii ramekinului. În al doilea rând, așezați ramekins într-un castron cu apă fierbinte timp de aproximativ 15 secunde. Întoarceți ramekin cu susul în jos și atingeți partea de jos. Completați fiecare porție de budincă cu 2 linguri de cajeta și 2 linguri de nuci pecan tocate care au fost prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.