Mexican Lasagna Lite

Mexican Lasagna Lite
Mexican Lasagna Lite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 436 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 3.48 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați 9%-curcan măcinat slab, tortilla de porumb, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Lite Lasagna, Lasagna Lite, și Lasagna Mexicană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Curcan măcinat maro într-o tigaie la foc mediu, rupându-l în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute. Se amestecă amestecul de condimente taco și apa, se aduce amestecul la fierbere și se reduce focul la minim. Se fierbe amestecul de curcan până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeii iute verzi tocați și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți un sos enchilada slab de 2/3 cană uniform pe fundul unui vas de copt de 8x10 inci; sos de top cu 4 tortilla, suprapunându-se dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți tortilele cu jumătate din smântână, jumătate din fasolea prăjită, jumătate din amestecul de curcan și 1/3 din amestecul de brânză. Se acoperă cu un alt sos enchilada de 2/3 cană și încă 4 tortilla. Apăsați ferm pe tortilla pentru a compacta straturile de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Fasole PrăjităFasole Prăjită
SmântânăSmântână
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Toată TurciaToată Turcia
5
Repetați straturile, răspândind smântâna rămasă, fasolea prăjită, amestecul de curcan, 1/3 amestecul de brânză și 2/3 cană de sos enchilada pe tortilla. Top cu restul de 4 tortilla; apăsați în jos ca înainte. Finalizați caserola de stratificare cu restul de 2/3 cană de sos enchilada și restul de 1/3 din amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Fasole PrăjităFasole Prăjită
SmântânăSmântână
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
6
Coaceți caserola neacoperită în cuptorul preîncălzit până când toppingul de brânză este topit și barbotare și caserola este fierbinte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista