Mergând Dincolo De Mâncarea Indiană

Mergând Dincolo De Mâncarea Indiană
Mergând dincolo de alimente Indian ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 399 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $1.72 pe portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chiles serrano, sare, buton de ghimbir de mărimea degetului mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Upma: Cremă Indian Confort Alimente, Mâncare De Stradă Indiană: Aloo Tikki, și Pui cu unt puteți face mâncare în stil Indian acasă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Delaire Graff Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Culoare grâu auriu deschis. Expresii stratificate de citrice și fructe tropicale cu straturi subtile de miere și migdale în fundal. Echilibrate și superb structurate, aromele sunt completate de o mineralitate delicată.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista