Mere Dulci Coapte
Merele dulci coapte sunt un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână mere de copt, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi dulci și mere coapte, Cartofi dulci la cuptor și mere verzi, și Rețetă De Cartofi Dulci Și Mere La Cuptor.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați miezurile din mere.
Așezați merele într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul și untul. Împărțiți amestecul între mere. (Puteți acoperi și refrigera până la 24 de ore.)
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Se servește cald cu o lingură de înghețată de vanilie.