Mea Thai Pui Împachetări

Mea Thai Pui Împachetări
Împachetările mele de pui Thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 564 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă este plăcută de 106 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet, sos de soia, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Împachetări Cu Pui Thailandez, Thai" Pui " Împachetări, și Împachetări Cu Pui Thailandez.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați pui, usturoi, ghimbir, amestec de salată de varză, busuioc, zahăr și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă sos hoisin, sos de soia și oțet. Aduceți la foc mic și gătiți și amestecați până când puiul este fierbinte, iar lichidul a fost absorbit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4
Pentru a servi, tapetați un platou cu frunze de salată și turnați amestecul de pui în centrul platoului. Fiecare restaurant își asamblează propriile împachetări plasând o parte din amestecul de pui pe o frunză de salată, adăugând puțin sos de arahide, apoi rostogolindu-se într-un cilindru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ArahideSos De Arahide
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista