Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 125 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, mai bine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Dovlecei Cu Ciocolată Cu Migdale, Pâine De Migdale Cu Ciocolată Fără Gluten, și Pâine Cu Banane Cu Unt De Migdale Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Măsurați cu atenție, plasând toate ingredientele, cu excepția migdalelor, în tigaia mașinii de pâine, în ordinea recomandată de producător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2
Adăugați migdale la semnalul de stafide/nuci sau cu 5 până la 10 minute înainte de sfârșitul ultimului ciclu de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Stafide
3
Selectați ciclul dulce sau de bază/alb. Utilizați culoarea crustei medii sau ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Scoateți pâinea coaptă din tigaie și răciți-o pe grătar.