Mazăre grecească cu ochi negri și verdeață
Reteta grecească de mazăre și verde cu ochi negri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.84 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 205 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de chard elvețian rupt, piper, mazăre cu ochi negri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Mazăre cu ochi negri și verdeață, Mazăre și verdeață cu ochi negri de Anul Nou, și Black Eyed Peas & Collard Greens.
Instrucțiuni
Sortează și spală mazărea.
Puneți mazărea într-o cratiță mare; acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra mazărelor. Aduceți la fierbere; se scurge. Întoarceți mazărea în tigaie; acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra mazărelor. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 30 de minute sau doar până se înmoaie.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gătiți 6 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Amestecați ciorba, spanacul, rucola, sarea, piperul și roșiile. Acoperiți și gătiți 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă mazărea; acoperiți și gătiți 15 minute. Se amestecă brânza; gatiti 5 minute sau pana se topeste branza, amestecand ocazional.