Mazăre cu slănină și migdale
Mazărea cu slănină și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 160 de calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți mazăre, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mazăre cu slănină și migdale, Mazăre pentru bebeluși cu slănină și migdale, și Orez cu migdale și mazăre.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea conform indicatiilor pe SAC; scurgere.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare 4 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa și migdalele la picăturile de slănină în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda si migdalele se rumenesc usor.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați mazăre gătită, slănină, ceapă, migdale, sare și piper; arunca.