Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață

Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață
Mazărea cu ochi negri cu carne de porc și verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 162 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, morcov, mazăre cu ochi negri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață, Mazăre și verde cu ochi negri, și Mazăre și verdeață cu ochi negri de Anul Nou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea cu ochi negri într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Gătiți gâturile de porc și slănina într-un cuptor olandez la foc mediu până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Se amestecă ceapa, țelina și morcovul; gatiti si amestecati pana se inmoaie, 6 pana la 7 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Se toarnă apă rece și mazăre cu ochi negri în amestecul de porc; crește căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se amestecă frunza de dafin, cimbru, chimen, piper negru și piper cayenne. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ChimenChimen
CimbruCimbru
7
Se amestecă roșiile și sarea. Fierbeti neacoperit pana cand fasolea este frageda, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FasoleFasole
SareSare
8
Îndepărtați oasele gâtului din amestec; separați orice carne de oase, întoarceți carnea în cuptorul olandez și aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Se amestecă șunca tăiată cubulețe și kale; gătiți până când verdeața este fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
VerziiVerzii
KaleKale
10
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista