Mayi Shang Shu (carne de porc cu fire de fasole Mung)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mayi Shang Shu (carne de porc cu fire de fasole Mung). Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 368 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mirin, ulei de canolan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Monggo con chicharon (tocană de fasole mung cu cracklings de porc), Ginisang Munggo la Chicharon (supă de fasole Mung cu trosnituri de porc), și Togue guisado cu Lechon kawali (muguri de fasole mung se amestecă cu carne de porc prăjită crocantă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați firele de fasole mung într-un castron mare și acoperiți-le cu apă fierbinte (Brown recomandă 120 F până la 150 F) cu un inch. Lăsați deoparte să se înmoaie timp de 20 de minute. Cu o pereche de foarfece de bucătărie, tăiați firele în bucăți de 4 până la 6 inci.
Se scurge într-o strecurătoare timp de cel puțin 10 minute.
În timp ce firele de fasole se înmoaie, într-un castron de dimensiuni medii amestecați sosul de soia, mirin și sambal.
Adăugați amidonul de porumb și bateți până se omogenizează. Apoi adăugați carnea de porc și amestecați până se combină bine. Puneți vasul deoparte timp de 30 de minute.
Când carnea de porc a terminat de marinat, puneți o lucrare mare sau o tigaie saut de 12 inci la foc mare. Când este foarte fierbinte, adăugați uleiul, iar când începe să strălucească, adăugați amestecul de porc. Gatiti, amestecand cu o lingura mare de lemn pentru a sparge carnea de porc in bucati foarte mici, pana se rumeneste usor, aproximativ doua minute.
Adăugați două treimi din scallions și continuați să amestecați des până când carnea de porc este bine rumenită, încă două minute.
Reduceți căldura la mediu-mare și turnați bulionul. Gatiti pana cand bulionul s-a evaporat, una pana la doua minute.
Adăugați o mână de fire de fasole mung scurse. Se amestecă bine până când firele sunt complet acoperite în carne de porc și sos. Repetați procesul până când toate firele de fasole mung au fost adăugate.
Împărțiți amestecul între patru farfurii și garnisiți cu scallions rămase.
Serviți cu mai mult sambal dacă aveți nevoie de mai mult condiment.