Matzoh Brei cu mere caramelizate
Matzoh Brei cu mere caramelizate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Un amestec de extract de vanillan, unt plus extra, ușor matzoh și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cum să-l faci pe Matzoh Brei ca al mamei mele, Matzoh Brei Cu Banane Și Nuci Pecan, și Crocant Matzoh caramelizat acoperit cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fiecare sfert de măr pe lungime în 4 bucăți.
Încălziți o tigaie sote la foc mediu-mare și adăugați 2 linguri de unt, urmate de mere. Gătiti merele, răsturnându-le ocazional, până când sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 6 minute.
Adăugați scorțișoara și 2 linguri de sirop de arțar și gătiți timp de 1 minut. Opriți focul și transferați merele într-un vas acoperit pentru a se încălzi.
Bateți împreună restul de 2 linguri de sirop de arțar cu ouăle, laptele, extractul de vanilie și sarea.
Se toarnă aluatul într-un vas de plăcintă.
Încălziți tigaia sote la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de unt. Când untul este fierbinte, trageți mai multe bucăți de matzoh din aluat și puneți-le în tigaie. Gatiti 1 1/2 minute. Puteți arunca o linguriță de aluat în matzoh ici și colo, pe măsură ce se gătește pentru a-l face mai pufos sau pentru a uni bucăți mai mici rupte. Întoarceți matzoh - ul cu o spatulă și gătiți a doua parte până se rumenesc, încă 1 1/2 minute. Aruncați mai mult unt în tigaie și repetați cu restul de matzoh și bătut.
Serviți imediat ce iese din tigaie cu feliile de mere și siropul de arțar suplimentar. Va dispărea foarte repede!