Matzo Buttercrunch
Matzo Buttercrunch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție conține 75 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, minichipuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit, Biscuiți Maro Cu Unt, și Pecan Buttercrunch cu Fleur De Sel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie de aluminiu; acoperiți folia cu hârtie pergament. Aranjați biscuiții matzo într-un singur strat pe tigaie, tăindu-i după cum este necesar pentru a se potrivi; coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Combinați untul și zahărul brun într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere, amestecând des. Gatiti 3 minute, amestecand continuu; se toarnă amestecul peste matzo.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când amestecul se bulează.
Se presară uniform cu ciocolată. Se răcește ușor; refrigerați 30 de minute sau până când ciocolata este setată. Rupeți în 36 de bucăți.