Creveți cu Mole Poblano
Creveții cu Mole Poblano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 182 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,49 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Mole Poblano, Mole Poblano, și Mole Poblano.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie.
Combinați creveții, uleiul de măsline, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Infilați creveții pe frigarui de 6 (8 inci).
Așezați frigarui pe tigaie pentru grătar; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Se servește cu Mole Poblano.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio