Masline Negre Tartinate

Masline Negre Tartinate
Ai nevoie de un condiment primar și fără gluten? Tartina de măsline negre ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 75 de calorii. Pentru 35 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită măsline, ulei de măsline extravirgin, usturoi și parmezan. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 18%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți cu cremă de brânză și măsline cu măsline și pătrunjel tartinat, Paste cu sos de măsline negre: Stringozzi Alle Olive și Tapenadă ușoară de măsline negre (de asemenea, cu o versiune de măsline verzi!) .

Instrucțiuni

1
Puneți măslinele, parmezanul și usturoiul (dacă este folosit) într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Până La 9 Linguri De Apă7 Până La 9 Linguri De Apă
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
Cu Vârfuri Cu Volane De CelofanCu Vârfuri Cu Volane De Celofan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea OualorCu 2 Linguri De Apa, Pentru Spalarea Oualor
2
Adăugați încet ulei de măsline în timp ce rulați. Procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista