Masala Ceai Picant

Masala Ceai Picant
Reteta Masala tean picant este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această băutură are 174 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 66 de cenți pe porție. Dacă aveți pungi de ceai, apă, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ pulbere de ceai masala, cum se face pulbere de ceai masala sau chai masala, masala chai (ceai condimentat indian), și Black Masala Chai (Lapte Fără Lapte).

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți focul la mediu și amestecați pungile de ceai, boabele de piper, bețișoarele de scorțișoară, păstăile de cardamom și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se lasă să fiarbă 1 minut.
3
Se toarnă laptele condensat și se aduce înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
4
Se ia de pe foc, se strecoară în cupe și se servește.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pârtiile abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu o notă de caracter petrol, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât un vin German are mai multă vârstă, cu atât este mai puternic caracterul benzinei. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară-medie de benzină. Plin de caracter, Himmelreich SP * * * cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista