Maryland Crab Prăjituri

Maryland Crab Prăjituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab din Maryland. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, sare, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Maryland Crab Prăjituri, Prăjituri Clasice De Crab Din Maryland, și Prăjituri De Crab În Stil Maryland pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron. Împărțiți amestecul în 8 porții egale; formați fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați pesmetul într-un vas puțin adânc; pateuri de dragare în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
3
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 4 patties și gătiți 3 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele; gatiti 3 minute sau pana devin aurii. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista