Homar Martini cu Salsa de citrice ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 162 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, grapefruit, garnitură: câmpii prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Citrus Martini, Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice, și Homar cu tăiței Udon, Bok Choy și citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți coaja din homari, păstrând intactă carnea ghearelor. Tăiați subțire carnea de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Carne
2
Combinați portocalele și următoarele 10 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați homar, aruncând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
4
Puneți amestecul în pahare de martini căptușite cu salată sau boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Gilbert Picq Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.