Marshmallow black-Bottom Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 538 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake cu cartofi dulci de arțar fără Gluten, cu fund de turtă dulce și Topping de Marshmallow cu smântână, Negru Jos Plăcintă, și Negru-jos plăcintă.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, untul, scurtarea legumelor, zahărul și sarea în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață și amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Aplatizați în disc. Înfășurați discul de aluat în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați aluatul în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți marginea aluatului și sertizați decorativ, asigurând marginea aluatului pe marginea vasului. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule sau alunecă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați crusta în raft și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Bateți zahărul, amidonul de porumb, cacao și sarea într-o cratiță medie grea pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Pudră De Cacao
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Adăugați gălbenușurile de ou, laptele și smântâna; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți la foc mediu până când amestecul se îngroașă și fierbe, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați ciocolată, unt și vanilie și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă umplutura în crustă. Se răcește pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Puneți 1 lingură de apă într-o ceașcă mică; presărați gelatină fără aromă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
Apă
2
Așezați Cupa într-o tigaie mică; adăugați suficientă apă în tigaie pentru a ajunge la adâncimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți zahărul, siropul de porumb și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Atașați termometrul pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Se fierbe fără a se amesteca până când termometrul pentru bomboane înregistrează 240 de metri pătrați F. În timp ce continuați să fierbeți siropul, bateți albușurile de ou într-un castron mare cu mixerul până se formează vârfuri rigide. Atunci când termometrul din sirop înregistrează 248 F, bateți încet siropul fierbinte în albușuri de ou. Continuați să bateți până când albii sunt rigizi și lucioși, aproximativ 4 minute. Bate în vanilie. Aduceți apă în tigaie pentru a fierbe. Se amestecă amestecul de gelatină în ceașcă până se dizolvă gelatina. Se toarnă treptat gelatina peste albușuri și se bate până când toppingul este rece, aproximativ 8 minute. Folosind spatula de cauciuc, întindeți ușor topping-ul peste umplutură, făcând vârfuri decorative. Preîncălziți broilerul. Prăjiți plăcinta doar până când toppingul este maro deschis, aproximativ 1 minut. Chill plăcintă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Albușuri De Ou
Gelatină
Vanilie
Sirop
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Pui Broiler
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
4
Garnisiți cu așchii de ciocolată, dacă doriți. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată
5
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei înainte de servire.)