Marinată La Grătar Fără Băț

Marinată La Grătar Fără Băț
Marinada la grătar fără băț ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de marinată. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 534 calorii, 2G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Marinată de pui pentru grătar, Chimichurri Marinadă La Grătar, și Cea mai bună marinată pentru friptura fustei la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați uleiuri într-un flux lent și constant până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sare condimentată și ingredientele rămase; procesați până se omogenizează. Se acoperă și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista