Marinat Tri-Tip cu sos de muștar Chinezesc și ceapă verde prăjită și ciuperci

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Marinat Tri-Tip cu sos de muștar Chinezesc și ceapă verde prăjită și ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 417 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă verde, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Creveți prăjiți și ciuperci cu ghimbir și ceapă verde, Felii de cartofi marinați la grătar, ceapă verde și sos Romesco, și Cum se gătește: fasole verde vegană și ciuperci cu sos dulce și acru și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți vinul, sosul de soia, usturoiul și 1 linguriță de muștar uscat într-un vas mare de copt din sticlă.
Adăugați tri-tip și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinată.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute,transformând ocazional carnea.
Între timp, bateți miere, 2 linguri de apă, 1/4 linguriță de sare și restul de 2 linguri de muștar uscat într-un castron mic pentru a amesteca; puneți sosul deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Scoateți tri-tip din marinată; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați tri-tip pe o foaie mare de copt cu margini; se presară sare și piper. Aranjați ceapa verde și ciupercile în jurul cărnii; stropiți ceapa și ciupercile cu ulei de măsline. Prăjiți 12 minute. Întoarceți carnea, ceapa și ciupercile; prăjiți până când legumele sunt fragede și termometrul cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne 125 km f pentru mediu-rar, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Așezați ciupercile și ceapa verde pe platou.
Tăiați carnea în felii groase de 1/4 inch; aranjați deasupra cepei verzi și a ciupercilor.
Se toarnă orice suc de tigaie.
Stropiți ușor cu sos de muștar.
Serviți, trecând sosul de muștar rămas alături.