Marinat Tri-Tip cu sos de muștar Chinezesc și ceapă verde prăjită și ciuperci

Marinat Tri-Tip cu sos de muștar Chinezesc și ceapă verde prăjită și ciuperci
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Marinat Tri-Tip cu sos de muștar Chinezesc și ceapă verde prăjită și ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 417 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă verde, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Creveți prăjiți și ciuperci cu ghimbir și ceapă verde, Felii de cartofi marinați la grătar, ceapă verde și sos Romesco, și Cum se gătește: fasole verde vegană și ciuperci cu sos dulce și acru și ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți vinul, sosul de soia, usturoiul și 1 linguriță de muștar uscat într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BatetiBateti
2
Adăugați tri-tip și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute,transformând ocazional carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Între timp, bateți miere, 2 linguri de apă, 1/4 linguriță de sare și restul de 2 linguri de muștar uscat într-un castron mic pentru a amesteca; puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
MiereMiere
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți tri-tip din marinată; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Așezați tri-tip pe o foaie mare de copt cu margini; se presară sare și piper. Aranjați ceapa verde și ciupercile în jurul cărnii; stropiți ceapa și ciupercile cu ulei de măsline. Prăjiți 12 minute. Întoarceți carnea, ceapa și ciupercile; prăjiți până când legumele sunt fragede și termometrul cu citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne 125 km f pentru mediu-rar, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Așezați ciupercile și ceapa verde pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
9
Tăiați carnea în felii groase de 1/4 inch; aranjați deasupra cepei verzi și a ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
CarneCarne
10
Se toarnă orice suc de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Stropiți ușor cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos
12
Serviți, trecând sosul de muștar rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista