Marinada teriyaki IV

Marinada teriyaki IV
Marinada teriyaki IV este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Această marinadă are 91 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ghimbir măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Marinada Teriyaki, Marinada Teriyaki, și Marinada Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați zahărul alb, praful de usturoi, ghimbirul măcinat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă în sosul Worcestershire și sosul teriyaki redus de sodiu. Se amestecă până se dizolvă toate ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
3
Puneți carnea dorită în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cu cel puțin 6 ore înainte de grătar, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista