Margarita-friptură de fustă marinată cu Salsa Tomatillo la grătar

Margarita-friptură de fustă marinată cu Salsa Tomatillo la grătar
Rețeta Margarita - friptură de fustă marinată cu Salsan Tomatillo la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 648 calorii, 51G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 122 de fani. Dacă aveți la îndemână avocado, tomatillos, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptură de fustă la grătar și sos Tomatillo prăjit, Friptură de fustă marinată cu Salsa de roșii prăjite, și Friptură De Fustă Marinată La Grătar.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista