Mango-ton smucit cu cuscus de Mango
Tonul Mango-jerk cu cuscus de Mango este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare și piper, mango și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mango-ton smucit cu cuscus, Pui De Mango La Grătar-Habanero, și Pulpe De Pui Smucite La Grătar Cu Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați mango, șalotă, sos smucit, suc de lămâie și miere. Procesați până se omogenizează și transferați într-un castron mediu.
Adăugați tonul și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore.Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Scoateți tonul din marinată, condimentați cu sare și piper și grătiți pe un raft ușor uns sau o tigaie pentru broiler timp de 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte, pentru foarte rare sau puțin mai lungi pentru mediu.
Se servește cu cuscusul de Mango.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.