Mango Salsa Somon
Mango Salsa Somon necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,97 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . 74 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită coriandru, fripturi de somon, ceapă și ulei de măsline. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu un scor de 99% , acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați somon cu salsa de mango , somon cu salsa de mango și somon cu salsa de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru grătar. Tapetați o tigaie pentru broiler cu folie.
Prăjiți fripturile de somon pe tigaia pregătită timp de 12 minute sau până când se fulg ușor cu o furculiță.
Se încălzește ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu și se călește ceapa până se înmoaie. Amestecați usturoiul, roșiile și coriandru. Gatiti pana se incalzeste, 1 pana la 2 minute, si scoateti de pe foc.
Serviți peste fripturile de somon.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pește în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tir cu arcul Summit Arcus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Tir cu arcul Summit Arcus Pinot Noir
Acest Pinot Noir roșu aprins se mândrește cu arome profunde de petale de trandafir, garoafe, zmeură coaptă, condimente, minerale și stejar dulce. Aromele concentrate de fructe se integrează cu taninuri fine și acid echilibrat care duc la un mijloc de gust luxuriant, cu un final foarte lung și elegant. Profund, complex și subtil, Arcus va bea frumos și se va îmbunătăți în următorii zece ani.