Mango Menta Sparklers
Mango Mint Sparklers este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă spumantă, garnisiți: sulițe de castraveți și frunze de mentă, nectar de mango și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o băutură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mango Menta Sparklers, Mango Menta Sparklers, și Mango Pudhina Thogayal (fără nucă de Cocos) / Mango crud și frunze de mentă Thuvayal – South Indian Lunch s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți frunzele de mentă cu suc de lămâie într-un castron cu un pistil sau o lingură de lemn până când sunt învinețite și încep să se despartă. Se amestecă nectarul de mango, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 1 oră.
Se toarnă amestecul de mango printr-o sită într-o măsură mare de sticlă, aruncând solidele, apoi se toarnă aproximativ 1/2 cană de amestec de mango în fiecare pahar de 6 (10 uncii) și se completează cu Moscato d ' Asti (sau apă spumantă).
Amestecul de Mango poate fi răcit, acoperit, până la 1 zi.