Mango cu fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mango cu fistic. Această rețetă face 6 porții cu 67 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mango coapte ferm, prăjit, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orez de nucă de cocos cu mango și fistic, Zmeură Și Mango, și Orez Dulce Cu Mango.
Instrucțiuni
Zdrobiți semințele de cardamom într-un mortar și pistil (sau spargeți cu fundul plat al unui pahar greu).
Adăugați fisticul și zdrobiți grosier (sau tocați).
Tăiați sau trageți coaja de mango și aruncați.
Tăiați mango pe lungime, de-a lungul fiecărei părți a gropii, pentru a îndepărta obrajii cărnoși.
Felie de fructe. De asemenea, feliați fructele rămase din groapă și aruncați groapa. Aranjați fructele pe un platou.
Stropiți mango cu miere, apoi presărați cu amestec de cardamom și nucșoară.