Manchester Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 351 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, unt plus extra, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Tartă De Ciocolată Cu Cireșe, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Tort cu strat de tartă cu lapte - tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte.
Instrucțiuni
1
Dacă vă faceți propriul aluat de patiserie, aerați făina cernând-o împreună cu sarea și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați untul în bucăți și frecați-l cu vârful degetelor până ajungeți la o textură similară cu firimiturile fine de pâine. (Încercați să vă mențineți mâinile reci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați apă rece treptat, amestecând doar suficientă apă, deoarece aveți nevoie pentru a forma aluatul. Formați aluatul într-un disc (pentru o ușurință de manipulare) și puneți-l într-un castron acoperit cu plastic sau un prosop umed curat și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Când este odihnit, rulați patiseria pe o suprafață ușor înmuiată cu un știft de rulare, la o grosime de aproximativ 1/8-inch și aliniați o tigaie cu flan de 9 1/2-inch bine unsă cu unt, cu fundul detașabil. Îndepărtați orice exces de patiserie atârnat peste marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Puneți coaja de patiserie în frigider timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aliniați baza cochiliei de patiserie răcite cu hârtie pergament. Apoi umpleți cu greutăți de patiserie ceramice (sau fasole uscată) și puneți-le pe o tavă de copt în cuptor și coaceți parțial ("blind bake") timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Fasole Uscată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți greutățile/fasolea, înțepați baza de patiserie pentru a preveni barbotarea bazei și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute pentru a usca baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți coaja de patiserie din cuptor și lăsați să se răcească. De asemenea, lăsați cuptorul să se răcească la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Încălziți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
2
Adăugați untul și lăsați-l să se topească în lapte. Puneți vasul deoparte temporar. Bateți zahărul și ouăle într-un bol mare cu un bătător electric până când are aproximativ un volum triplu și este consistența frișcăi moi. Întoarceți oala cu laptele în plită și încălziți până la cald. Cerneti faina de tort si praful de copt impreuna de mai multe ori pentru a aera. Cerneti 1/3 din faina si praful de copt in vasul cu oua batute si zahar si pliati impreuna. Repetați pentru fiecare treime rămasă din amestecul de făină, plierea împreună după adăugarea fiecărei treimi. Apoi, adăugați laptele fierbinte și untul dintr-o dată și pliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Pentru umplere și topping: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți gemul peste baza cochiliei de patiserie răcite și turnați aluatul de tort peste partea superioară a stratului de gem. Apoi presărați suprafața aluatului de tort cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Stropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Gem
5
Coaceți în cuptor timp de 20 până la 25 de minute până când suprafața revine la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Apoi, în timp ce purtați mănuși de cuptor, împingeți baza de staniu în sus de jos pentru a elibera tarta din părțile laterale ale tigaiei. Poate doriți să utilizați o spatulă pentru a glisa, de asemenea, tarta de pe bază pe placa de servire; cu toate acestea, dacă începe să se rupă, baza aproape invizibilă a tăvii de flan vă permite să o utilizați pentru service cu puține consecințe asupra prezentării dvs.