Mahimahi Escabeche
Mahimahi Escabeche este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 75 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de cidru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mahimahi BLT, Grec Mahimahi, și Mahimahi cu Tomatillo Dip.
Instrucțiuni
Clătiți mahimahi și uscați.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați pește și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți și opac, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 8 până la 10 minute în total.
Transferați într - un vas de sticlă sau ceramică de 2 până la 3 litri.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul de lingură rămas la foc mediu-mare; adăugați ceapa și amestecați până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 8 minute. Puneți ceapa peste pește.
În tigaie, combinați oțet, ienibahar, boabe de piper, frunze de dafin, usturoi, sare, zahăr și 1 1/4 căni de apă; aduceți la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc și se toarnă peste pește și ceapă.
Se lasă să stea până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute, apoi se acoperă și se răcește cel puțin 8 ore sau până la 1 zi.
Să vină la temperatura camerei. Pentru a servi, ridicați peștele din lichid și aranjați pe un platou. Aranjați felii de ceapă pe pește. Aruncați lichidul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.