Mahimahi Escabeche

Mahimahi Escabeche
Mahimahi Escabeche este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 75 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de cidru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mahimahi BLT, Grec Mahimahi, și Mahimahi cu Tomatillo Dip.

Instrucțiuni

1
Clătiți mahimahi și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
2
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați pește și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți și opac, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într - un vas de sticlă sau ceramică de 2 până la 3 litri.
4
În aceeași tigaie, încălziți uleiul de lingură rămas la foc mediu-mare; adăugați ceapa și amestecați până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 8 minute. Puneți ceapa peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În tigaie, combinați oțet, ienibahar, boabe de piper, frunze de dafin, usturoi, sare, zahăr și 1 1/4 căni de apă; aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc și se toarnă peste pește și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se lasă să stea până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute, apoi se acoperă și se răcește cel puțin 8 ore sau până la 1 zi.
8
Să vină la temperatura camerei. Pentru a servi, ridicați peștele din lichid și aranjați pe un platou. Aranjați felii de ceapă pe pește. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista