Macaroane și brânză coace

Macaroane și brânză coace
Macaroane-și-brânză coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de brânză cheddar, cremă de supă de ciuperci, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Și Brânză Fără Coacere, și Macaroane & Brânză Coace.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Se amestecă împreună paste, brânză, și următoarele 7 ingrediente. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu pesmet; coaceți încă 10 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Notă: rețeta poate fi dublată. Congelați până la 3 luni; dezghețați la frigider și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista