Tort De Cireșe Gigant

Tort De Cireșe Gigant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Giant Cherry Shortcake. Această rețetă servește 10 și costă 2,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 589 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zară, cireșe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ovăz Cu Cireșe Uriașe, Cotlete de porc umplute cu cireșe și mere, și Shortcake de cireșe prăjite cu cremă de zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți un 8-in. tort pan. Faceți tort: într-un castron mare cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul până la pufos. Bateți în ouă, zară și vanilie. Răzuiește părțile laterale ale bolului și bate încet ingredientele rămase pentru tort până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese cu doar câteva firimituri agățate de ea, 25 până la 30 de minute. Se răcește tigaia pe un raft 10 minute, apoi se inversează tortul pe raft și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Între timp, aruncați cireșele fără sâmburi cu zahăr și coniac într-un bol mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Bateți smântâna și zahărul într-un bol mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți în coniac până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Tăiați tortul pe jumătate orizontal. Setați jumătate din tort, tăiați partea în sus, pe un suport pentru tort și deasupra cu amestec de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
4
Întindeți trei sferturi de smântână peste tort și cireșe, apoi acoperiți cu stratul de tort rămas, tăiați cu fața în sus. Rotiți crema rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Garnisiți tortul cu cireșe întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista