Macaroane Taco Coace

Macaroane Taco Coace
Reteta macaroane Taco coace ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, chipsuri de tortilla, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Taco Macaroane, Nu Brainer Taco Macaroane, și Taco Macaroane Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți macaroane și brânză conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită până nu mai este roz; scurgere. Se amestecă salsa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Întindeți macaroanele într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Strat cu amestec de carne de vită, chipsuri și măsline; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Carne De VităCarne De Vită
4
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 15-20 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista