Macaroane de măsline Gratin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de margarină, cremă de carton, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Macaroane Gratinate, Macaroane Gratinate, și Gratin de cartofi și macaroane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Se sotează ardeiul verde, țelina și ceapa în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Combinați legumele, macaroanele, maioneza și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Legume
Macaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați într-un vas de copt uns de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți, descoperit, la 325 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați pesmetul și margarina; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Margarină
8
Presărați amestecul de pesmet și boia peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Coaceți încă 10 minute sau până când se încălzește bine.