Caprese Sticks

Caprese Sticks
Caprese Sticks este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, frunze de busuioc, scobitori decorativi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caprese Sticks Aperitiv, Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), și Strudel Sticks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 bilă de mozzarella, 1 frunză de busuioc și 1 roșie pe fiecare scobitoare și aranjați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Stropiți cu ulei și presărați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista